قورمه
سبزی یکی از غذاهای لذیذ و خوش طعم ایرانی است و یکی از غذاهای مورد علاقه
تمامی افرد است. در ادامه نحوه آماده کردن این غذا را به شما آموزش خواهیم
داد.
پست مشابه : ۶ فیلم آموزش پخت غذاهای مجلسی و شیک ایرانی (ساده و خوشمزه)
مواد لازم برای تهیه خورشت قورمه سبزی:
در جدول زیر لیست مواد اولیه لازم برای تهیه خوشت قورمه سبزی را مشاهده می کنید.
ردیف | مواد اولیه | مقدار مورد نیاز |
۱ | سبزی قورمه | ۱ کیلوگرم |
۲ | لوبیا قرمز | ۱ پیمانه |
۳ | گوشت گوساله یا گوسفند | ۵۰۰ گرم |
۴ | لیمو عمانی | ۶ عدد |
۵ | پیاز | ۱ عدد |
۶ | زردچوبه | نصف قاشق چای خوری |
۷ | فلفل سیاه | یک قاشق چایخوری |
۸ | نمک | به میزان لازم |
۹ | روغن | به میزان لازم |
۱۰ | آب لیمو ی تازه یا آبغوره | ۴ قاشق غذاخوری |
۱۱ | آب جوش | ۹ پیمانه |
دستور تهیه:
۱- ابتدا لوبیاها را به مدت ۲ ساعت بخیسانید.
۲- سبزی ها را درون تابه ای ریخته و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید و هم بزنید.
۳- سپس روغن اضافه کرده و هم بزنید تا سرخ شود.
۴- پس از سرخ شدن سبزی ها را که به رنگ تیره در می آیند، از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
۵- گوشت ها را بعد از شستن در درون سبد ریخته تا آب آنها خشک شود می توانید از دستمال حوله ای استفاده نمایید.
۶- لیموهای عمانی را داخل یک پیمانه آب گرم گذاشته تا خیس بخورند.
۷- در قابلمه ای پیازها را ریخته و زیر حرارت بالا بگذارید تا سرخ شوند و طلایی رنگ شوند.
۸- در مرحله بعد گوشت هارا که کاملا آب آنها را گرفته اید درون قابلمه بریزید تا همراه پیازها سرخ شوند.
۹- گوشت ها را به اندازه ای سرخ کنید تا تغییر رنگ دهند.
۱۰- زردچوبه و فلفل سیاه را به گوشت و پیازها اضافه نمایید و به مدت ۳ دقیقه سرخ نمایید.
۱۱- لوبیاها را که آب آنها را گرفته اید به مواد درون قابلمه اضافه نمایید.
۱۲- سه پیمانه آبجوش اضاف کنید و روی حرارت بالا بگذارید بپذد و در ظرف را نیز بگذارید تا بعد از نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه گوشت و لوبیاها نیم پز شوند.
همچنین بخوانید: طرز تهیه یک غذای خوشمزه با ران مرغ (کم کالری رژیمی با پونه)
۱۳- بعد از نیم پز شدن سبزی ها را به آن اضاف کنید.
۱۴- بعد از آن ۶ پیمانه آب را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
۱۵- بلافاصله لیموعمانی ها را بردارید و دوطرف آنها را سوراخ کرده و به محتویات قابلمه اضافه کنید.
۱۶- در ظرف را گذاشته و حرارت را کم کنید بعد از یک ساعت و نیم غذای شما کاملا پخته است و باید آنرا از روی حرارت بردارید.
۱۷- نمک و آبلیمو یا آبغوره را اضاف کنید.
۱۸- مقداری آبلیمو یا آبغوره را بعد از پختن کامل غذا به آن اضاف کنید. غذای شما حاضر است. نوش جان…
نکته اول: در درست کردن قورمه سبزی ، گوشت ها باید کاملا خشک باشند تا موقع سرخ شدن آب نیاندازد.
نکته دوم: آبغوره و آبلیمو پس از، ازجوش افتادن غذا باید اضاف شود.
چنانچه سؤالی دارید در بخش نظرات مطرح نمایید تا به آن پاسخ دهیم.
- ۹۷/۰۹/۲۵